Droneoptagelse

Drone video

Kunne du godt tænke dig at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, brand eller noget helt tredje på en anderledes og interessant måde? Så kan det være, at en drone video er noget for dig. En droneoptagelse tilføjer nemlig din videoproduktion en ny dimension og en spændende vinkel.

Hos Drone LuftFoto er vi specialister i drone videoer og kan hjælpe dig med alt lige fra droneoptagelser til redigering og klipning af drone video. Så søger du et erfarent dronefirma til at hjælpe dig med optagelser eller en professionelt produceret drone video, kan du trygt lade Drone LuftFoto løfte din opgave.

Skab et nyt perspektiv med drone video

Uanset om du skal bruge en videodrone til at lave en video til en fremvisning, dokumentation, inspektion eller en præsentationsvideo, så kan vi hos Drone LuftFoto hjælpe dig med en professionel drone video i højeste kvalitet. Dine ønsker til videoen er vores topprioritet, og vi sigter altid efter at producere en drone video, der matcher dine behov.

En droneoptagelse kan skabe nogle helt unikke perspektiver og stemninger i en video, da en drone med kamera har mulighed for at fange nogle vinkler, som et almindeligt kamera ikke kan. Alting ser anderledes ud oppefra, og da vi ikke er vant til at se tingene fra oven, kan en drone video skabe en helt anden oplevelse af et objekt. Samtidig giver dette en fornemmelse af at flyve over objektet, hvilket også er med til at skabe en god effekt og en unik fornemmelse hos modtageren.

En droneoptagelse står sjældent alene, men vil i mange tilfælde blive kombineret med almindelige billeder. Kombinationen af en stemningsfyldt og unik optagelse og billeder skaber en unik drone video, der efterlader et godt og professionelt indtryk hos modtageren og samtidig gør, at du skiller dig ud fra mængden.

Tilføj dine videoer nyt liv med en videodrone

Drone LuftFoto er beliggende i Ringsted, men vi laver drone videoer i hele Danmark. Vi tilbyder flere forskellige former for drone videoer, som til enhver tid kan skræddersyes til dine ønsker og behov. Vores drone med kamera kommer rundt om de ting, et traditionelt kamera ikke kan, og kan samtidig komme helt tæt på, så du får alle detaljer med. Derfor er en drone video en oplagt løsning, hvis du eksempelvis skal bruge et retvisende overblik over en ejendom eller et areal.

Har du mulighed for at tænke en droneoptagelse ind i din video, kan du få skabt et resultat, der ikke kun fastholder modtageren, men som også tilføjer en helt ny dimension til din video. Samtidig er der med drone video også mulighed for at spare penge, da du slipper for at skulle leje en masse udstyr i forbindelse med videoproduktion.

Derudover er der også mange flere muligheder med videodroner, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. I stedet får du drone videoer i høj og klar opløsning og en rigtig god billedkvalitet.

Har du en ide til en drone video? Så kontakt os på info@drone-luftfoto.dk eller på 70 60 56 78 og lad os hjælpe dig med en professionel drone video.

Hvad koster en drone optagelse så?

Vores videodrone service koster kun 2000kr. for den første time, efterfølgende timer koster 1200kr skal vi sætte skub i din video markedsføring?

Drone foto

Her hos Drone LuftFoto tilbyder vi at tage smukke og unikke luftfotos.

Skal vi ikke også tage dine?

Areal opmåling

Vi opmåler din ejendom, byggeplads eller ligende med stor præcision.

Hvorefter der udleveres materiale i 2/3D.