Droneinspektion

Drone inspektion

Skal du have inspiceret en ejendom, et stort geografisk område eller noget helt tredje, er en drone inspektion en både omkostningsbevidst og effektiv inspektionsmetode. Det skyldes blandt andet, at der er tale om en mere sikker måde at foretage inspektioner i højden på, men også at inspektionen kan laves meget hurtigere.

Dette kan vi hjælpe med hos Drone LuftFoto. Vi bruger blandt andet drone inspektion til kvalitetssikring, dokumentation og inspektion i forbindelse med tilstandsvurderinger, da en visuel inspektion med drone er et rigtig godt værktøj til at danne et hurtigt overblik over udvendige skader på bygninger, konstruktioner og lignende. Vi har stor erfaring med drone inspektion, så søger du et professionelt dronefirma, kan du trygt lægge opgaven i vores hænder.

Drone inspektion til mange typer af opgaver

Hos Drone LuftFoto tilbyder vi inspektion med drone af flere forskellige former for strukturer og bygninger samt andre svært tilgængelige områder. Vi foretager især drone inspektion inden for byggeri, hvor der er behov for inspicering og registrering. 

Drone inspektion er et stærkt redskab til både inspektion og dokumentation af mange typer opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe med dansk drone inspektion af følgende:

  • Tag
  • Byggepladser
  • Bygninger
  • Siloer
  • Skorsten
  • Tag og tagrender.

Uanset hvilken type drone inspektion du måtte have behov for, så kan vi hjælpe dig med din opgave. Dokumentation af eksempelvis privat- og erhvervsejendomme er i mange tilfælde noget af en proces, særligt hvis det også skal foregå i højden. Med en inspektion med drone får du ikke kun en nemmere inspektion, men også et helt klart dronefoto eller droneoptagelse, der kan bruges til efterevaluering, så der kan træffes de rette beslutninger. Drone inspektion er både en hurtigere, nemmere og billigere løsning til inspektion, end hvis du eksempelvis skulle hen og leje et stillads, en lift eller have håndværkere til at inspicere bygningen.

Dansk drone inspektion

Drone LuftFoto er beliggende i Ringsted, hvorfra vi tilbyder drone inspektioner til hele landet. Alle vores drone inspektioner udføres naturligvis efter de gældende bestemmelser for flyvning med droner, og du kan derfor trygt lægge opgaven i vores hænder, hvis du skal have foretaget en inspektion med drone. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og med drone inspektion kan du nemt lokalisere og dokumentere blandt andet skader hjemme fra kontoret.

Ved at vælge drone inspektion til tilstandsvurderinger og dokumentation af eventuelle skader får du et komplet overblik over tilstanden. Dronen kan komme meget tættere på og kan samtidig også nå omkring de steder, der normalt er svære at tilgå. Du får derved et tydeligt og klart billede af skaden, så du kan træffe de rette beslutninger. Derudover er en drone inspektion en hurtig og nem løsning, der ikke kun lader dig spare penge, men også tid. Drone inspektionen sparer dig nemlig for mange timers arbejde, du i stedet kan bruge på noget andet.

Skal vi hjælpe dig med drone inspektion? Eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 60 56 78 eller på info@drone-luftfoto.dk.

Dronefoto

Vi kan også tilbyde at tage flotte og professionelle dronefotos af din ejendom.
læs mere om vores dronefoto service her.

Droneoptagelser

Skal vi lave flotte droneoptagelser til din musikvideo, reklamevideo eller anden event?